2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -3o - 1o
Az ország 19 megyéjében

Kitüntetést kapott egy csongrád-csanádi határrendész

frisshirek.hu, 2023. január 27. - 16:27
Kitüntetést kapott egy csongrád-csanádi határrendész

Oklevelet kapott Baukó Levente a Vámszervek Világszervezetétől, kivételes szolgálataiért.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A csongrád-csanád vármegyei rendőrség tájékoztatása szerint a nemzetközi vámnap alkalmából a Vámszervek Világszervezete oklevéllel díjazta a Magyarországot képviselő Baukó Levente rendőrezredest, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Szolgálatának vezetőjét, a Nemzetközi Vámszerveknek nyújtott kivételes szolgálataiért

A brüsszeli székhelyű Vám Együttműködési Tanács január 26-ai megalakulását 1983 óta ünneplik a világban. A magyar kormány 1992-ben hozott rendeletet e nap hivatalos megtartásáról, így 1993 óta Magyarországon is ünneplik a nemzetközi vám napot.

Fotó: Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség Facebook-oldala