Tolna útjain 2023. január 26-án egy könnyű sérüléssel járó és öt anyagi káros baleset történt - adott összefoglaló tájékoztatót a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Amint arról korábban a frisshirek.hu is beszámolt, személyi sérüléses baleset történt csütörtökön nem sokkal este negyed hat előtt. A balesetet megelőzően egy autó vezetője közlekedett az 56-os főúton a 2-es kilométerszelvény közelében, a Szekszárdot elkerülő úton. A sofőr elmondása szerint elaludt, áttért a szemben levő forgalmi sávba, ahol előbb egy másik kocsinak, majd egy furgonnak ütközött. A balesetben az elsődleges adatok szerint ketten könnyebben megsérültek.

Anyagi káros baleset történt Szekszárdon csütörtökön a délutáni órákban. Egy autós a Csokonai és a Mikes utca kereszteződésében az Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla jelzése ellenére kihajtott a Mikes utcában, a védett úton közlekedő kocsi elé és összeütköztek.

Egy autó sofőrje Iregszemcsén csütörtökön a kora délutáni órákban a Kossuth téren későn észlelt egy forgalmi szituációt, és az előtte lassító, majd megálló kocsiknak ütközött.

Tamásiban szintén az elsőbbség meg nem adása miatt történt baleset az esti órákban. Egy autós a kereszteződésben figyelmen kívül hagyta az Elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát és nekihajtott a védett úton közlekedő kisteherautó oldalának. Az ütközés erejétől a tehergépkocsi egy villanyoszlopnak is nekicsapódott.

A nap folyamán egy parkoló autónak ment neki egy ismeretlen jármű sofőrje, továbbá egy vadelütés is történt a 61-es főúton Nagykónyi térségében.

Fotó: police.hu