2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -0o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Gyulán született Szentes első babája

Bottyán Róbert, 2023. január 27. - 17:14
Gyulán született Szentes első babája

A szentesi Lévai családhoz érkezett meg az első baba az újévben, aki Gyulán született. Medoxot és szüleit Szabó Zoltán Ferenc polgármester most köszöntötte.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az önkormányzat tájékoztatása szerint Lévainé Pál Szilviának és Lévai Zoltánnak izgalmasan kezdődött az újév Medox születésével. Orosházán nagyon szívesen fogadták a családot, de a baba és a mama biztonságát figyelembe véve Gyulára irányították át őket. Végül január 3-án 15 óra 51 perckor 2200 grammal és 44 cm-el Gyulán született meg Lévai Medox Marcell, aki elsőként érkezett Szentesre.

A polgármester egy óriási macival a Babilon Könyvesház felajánlásából és BabyCenter vásárlási utalvánnyal lepte meg a családot.

Mint arról a frisshirek.hu-n beszámoltunk, 2023. január 1-től hivatalosan ,,szünetel" a fekvő szülészet-nőgyógyászati osztály Szentesen. Az utolsó ott világra jött csöppséget január 5-én vitték haza.

Fotó: illusztráció, Pixabay