2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -1o - 1o
Az ország 19 megyéjében

Elfogták a rendőrök a fiúkat, akik saját házában támadtak rá egy idős nőre

frisshirek.hu, 2023. január 27. - 16:19
Elfogták a rendőrök a fiúkat, akik saját házában támadtak rá egy idős nőre

A legfiatalabb elkövető mindössze tizenhárom éves, ennek ellenére ő volt a legagresszívabb, egy seprőnyéllel verte meg az idős hölgyet.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy tizenhárom éves, egy tizenöt éves és egy tizenhét éves bőcsi fiúval szemben - írja pénteki közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Varga Rudolf szóvivő elmondta, a gyanúsítottak január 25-én háromnegyed négy körül bementek egy bőcsi portára. Ott a nyolcan éves tulajdonos felszólította őket, hogy azonnal távozzanak a birtokáról.

A három hívatlan közül a tizenhárom éves fiú egy seprűnyéllel rátámadt az idős nőre, A bántalmazás során a nyél eltört a sértetten, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A bántalmazó ezután magához vett egy telefont, gyógyszereket, illetve egy elemlámpát, majd mind a hárman elmenekültek a helyszínről - írták a rendőrök.

A bejelentés után a rendőrök a beszerzett információk és adatok alapján pár órán belül azonosították a fiúkat, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett támadók közül a tizenhárom éves gyerekkorú fiúval szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására.

Fotó: police.hu