Jó munkát kívánunk új kollégánknak, Gönczi Erzsébetnek, aki a Fegyverneken, a helyi roma önkormányzatnál megszerzett több éves tapasztalatát kamatoztatja mostantól vármegyei roma kapcsolati koordinátorként

- írta Facebook-oldalára a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat, amelyben hírül adta, hogy új romaügyi koordinátora van megyénknek. Gönczi Erzsébet kinevezésével kapcsolatban Hubai Imre, a vármegyei közgyűlés elnöke leírta, hogy egy fiatal, három gyermekes családanya, aki a fegyverneki roma önkormányzatnál szerzett több éves tapasztalatot. Kinevezéséhez F. Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője is gratulált:

A több éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal roma szakember munkáját magam is jól ismerem, hiszen Fegyverneken több éven át dolgozott ezen a területen! Jó munkát kívánok neki az új kihíváshoz!

Az egyeztetésen a képek tanúsága szerint részt vett a megye legtöbb országgyűlési képviselője, egyedül Pócs János hiányzott a Jászságból. Aki lehetséges azzal lehetett éppen elfoglalva, hogy - ahogy arról a frisshirek.hu-n is beszámoltunk - feloszlattassa a jászberényi Fidesz szervezetét.

A kiemelt kép forrása: Hubai Imre Facebook-oldala