Résztulajdonos lett Mészáros Lőrinc a Naphegyen működő Oxygen Wellnessben,

szúrta ki a nyilvános cégadatokból a 444, amit a Telex szemlézett. Nem kellett messzire mennie Mészáros Lőrincnek egy már meglévő tulajdona mellől, mert korábban a wellnesskomplexum éttermét is részlegesen megvásárolta.

A pályafutását gázszerelőként milliárdos 2020 decemberében szerzett részesedést a Fájdalom-ambulancia Kft-ben, amely birtokolja a naphegyi éttermet, és amelynek január 13-tól minősített többsége lett az OXYGEN NAPHEGY Szolgáltató Kft-ben. Azt korábban a HVG írta meg, hogy

a naphegyi Oxygen Wellnes a Fidesz holdudvarának celebvilága számára kedvelt törzshely.
Kedvence Rogán Antal korábbi feleségének, Gaál Cecíliának, de tiszteletét teszi a helyszínen Habony Árpád is. A központ Facebook-oldala szerint azonban Weisz Fanni és Szabó Győző is megfordul ott.
Az Oxygen Wellness Naphegy Budapest egyik legexkluzívabb fitness terme, amely több ezer négyzetméteren kínálja magas színvonalú és széleskörű fitness-wellness-masszázs szolgáltatásait

- írja magáról a helyszín a honlapjánA wellnessközpont eddigi tulajdonosa egy Cipruson bejegyzett társaság, amelynek még maradt tulajdonrésze a helyszínen. Az OXYGEN NAPHEGY Szolgáltató Kft. 2021-ben 324 millió forintos forgalom mellett 174,4 millió forint veszteséget hozott, de 2020-ban és 2019-ben is mínuszos évet zártak.

A kiemelt kép forrása: az Oxygen Wellness Naphegy Facebook-oldala