2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -3o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Végrehajtás alatt van L.L. Juniorék cége

frisshirek.hu, 2023. január 24. - 12:35
Végrehajtás alatt van L.L. Juniorék cége

Szerdán kezdődik L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere. Kislányuk, Lili láthatásáról hamar megegyeztek, a közös vagyon megosztása azonban akár vitát is gerjeszthet közöttük.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Javában zajlik L.L. Junior és volt párja, Körtvélyessy Kinga válópere. Az egykori szerelmeseknek több mint 300 millió forintról kell megegyezniük, amelynek nagy része a törökbálinti luxusingatlan, mely az előadó feleségének tulajdonában van - írta meg a Blikk.

L.L. Junios válására december elején derült fény, amellyel egy se veled, se nélküled kapcsolat ér véget

- írtuk akkor a frisshirek.hu-n. A Blikk most arról értesült, hogy

a végrehajtásra be nem fizetett, ezért kamatokkal ellátott parkolási bírságok miatt került sor,

amelyek így százezres tétellé nőtték ki magukat.

Szerdán lesz majd a tárgyalás L.L. Junios és Körtvélyessy Kinga (vagy képviselőik) között a közös vagyon felosztásáról. A mostani állás szerint közös gyermekük, Lili az édesanyjával marad majd, de Junios szabadon meglátogathatja őt.

A közös vagyon megosztása azonban már vita tárgyát képezi a felek között, hiszen nem kis összegről van szó.

A Bors arról értesült, hogy a vagyon legnagyobb tétele egy törökbálinti luxusingatlan, amelyet ugyan L.L. Junios építtetett, de Kinga tulajdonába került 100 %-osan.

A ház értéke 2022 tavaszán 335 millió forintra rúgott.

A villa mellett több cég is a feleség nevére került, így Körtvélyessy Kingán áll, hogy kíván-e osztozni válófélben lévő férjével vagy sem.

A kiemelt kép forrása: L.L. Junior Facebook-oldala