Két hónapja van elvonón Molnár Gusztáv, azóta most jelent meg róla az első fotó, amit a komlói Leo Amici 2002 Alapítvány a Facebook-oldalán tett közzé. Ez az egyesület egyébként jó hírnévnek örvend, hosszú évek óta segítik a szenvedélybetegségekkel küzdőket különböző terápiás módszerekkel.

A 168.hu cikkében megjegyezte, hogy

a színész láthatóan sokat változott, jó pár kilót felszedett, de mosolyog a képeken, így valószínűleg jobb passzban van, mint korábban.

Molnár Gusztáv egyébiránt egy teremlabdarúgó-bajnokságon vett részt a többi gyógyulófélben lévő klienssel. A csapat a negyedik helyen végzett. 

Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam. Jól látható, hogy sokat hízott, és mosolyog is a képen

– nyilatkozta Molnár Gusztáv egyik ismerőse a Borsnak.

A neve elhallgatását kérő forrás azt is elárulta, hogy

a rehabilitációt két barátja fizeti a színésznek, ők voltak azok is, akik bevitték az intézménybe.

A költség havi 60 ezer forint, de ebben benne van a szállás és az étkeztetés is.

Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, Molnár Gusztáv élete az elmúlt években gyors lejtmenetbe kezdett: alkoholproblémákkal küzdött, amire a házassága is ráment.

Tavaly augusztusban – miután az RTL másodszor is elküldte – Komáromban keresett kétkezi munkát.

Később a rendőrség is körözte – rágalmazás miatt –, amire exneje, Fazekas Vivien akkor úgy reagált: nem az ő ügye.

A színész korábban őszintén elmondta, szörnyű állapotban van, de lehetséges, hogy véget tud vetni ennek a lejtmenetnek: úgy véli, rendbe tudja hozni az életét. Arról is beszélt, hogy rátalált arra az elvonóra, amihez nagy reményeket fűz, és úgy tervezi, egy egész évet ott tölt majd.

Fotó: Facebook/A Leo Amici 2002 Alapítvány oldala