2023.06.07., szerda - Róbert
Budapest: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Kipontozódott, elfogták a rendőrök

frisshirek.hu, 2023. január 17. - 15:55
Kipontozódott, elfogták a rendőrök

Sima közúti ellenőrzésnek indult, letartóztatás lett belőle.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A körzeti megbízottak Kaposváron, a Pécsi utcában igazoltattak egy gépkocsivezetőt és megállapították, hogy a hatóság bevonta a jogosítványát, mivel a közelmúltban számos közlekedési szabályszegést követett el.

A 36 éves helyi férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették, majd a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

Érdemes tudni, hogy 2021. május 14-től már eltiltási határozat nélkül is őrizetbe vehetőek azok a járművezetők, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel - olvasható a police.hu oldalon.

Vagyis ha valaki jogosítvány nélkül vezet, akkor a helyszínen letartóztathatják a rendőrök.

Fotó: pixabay.com