A nő 2022. szeptember 26-án gősfai lakóhelyéről kutyáját indult megkeresni, melynek során ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök továbbra is keresik. Bangó Istvánné 160 centiméter magas, ősz hajú, nehézkes járású asszony. Eltűnésekor fehér cipőt, piros melegítő nadrágot és fekete kabátot viselt, valamint egy barna színű kutyapóráz is volt nála.

Az ügyben a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint, nyomravezetői díjat tűzött ki. A nyomravezető díj összege annak fizethető ki, aki az az eltűnt személy hollétével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, az információja az eltűnt személy megtalálását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Bangó Istvánnét felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon-kéri a rendőrség a police.hu oldalán.

Fotó: police.hu