2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 20o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Tűz volt Zalaegerszegen! A Mártírok úti társasház egyik tetőtéri lakása gyulladt ki

Kovács Tamara, 2023. január 11. - 11:16
Tűz volt Zalaegerszegen! A Mártírok úti társasház egyik tetőtéri lakása gyulladt ki

Tűz keletkezett egy társasház tetőtéri lakásában Zalaegerszegen, a Mártírok útján. Az ingatlanban egy ágy, annak matraca és lomok égtek. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A városi, valamint a pacsai hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával rövid időn belül megfékezték a lángokat - tájékoztatott a Zala Vármegyei Katasztrófavédelem.

A rajok egy embert mentettek ki a lakásból, akit átadtak a mentőknek. Az oltási munkálatok idejére a társasházat nyolc lakónak kellett elhagynia, őket szintén a tűzoltók menekítették ki. Az egységek munkáját a lakásban felhalmozott nagy mennyiségű szemét nehezítette ugyan, de gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább, ezt a hőkamerával végzett vizsgálataik is megállapították.

Fotó: Pixabay