Tolna vármegye útjain 2023. január 3-án két anyagi káros baleset történt - közzétette ma reggel az előző napi baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Kedden délelőtt 10 óra 20 perc körüli időben egy kölesdi férfi közlekedett autóval Harc irányából Kölesd irányába a 6317-es számú úton. A hármas kilométerszelvénybe érve a terelővonalhoz húzódva nem tett eleget a jobbra tartási kötelezettségének, így a kocsi bal oldali tükrével neki ütközött a vele szembe közlekedő, - egy pincehelyi férfi által vezetett - jármű bal tükrének, mivel a szemből érkező sem tett eleget a jobbra tartási kötelezettségnek.

Este 10 óra 53 perc körüli időben a 6533-as számú mellékúton történt egy vadelütés Bonyhád és Zomba között. Egy zombai férfi közlekedett autóval Zomba irányába, amikor a 8-as kilométerszelvénybe érve balról a mezőgazdasági területről féktávolságon belül egy őzbak ugrott elé, így elütötte azt, majd jobbra letért az útpadkára és az árokba sodródva állt meg - írták a rendőrök.

A rendőrök a tegnapi napon három főt fogtak el és nyolcat állítottak elő, két büntető, és 11 szabálysértési feljelentést tettek. A szonda három esetben volt pozitív.

Ismét volt egy sofőr, aki eltiltás hatálya alatt ült volánhoz, míg egy másik vezetői engedély nélkül, egy rendszám nélküli, forgalomból kivont kocsival közlekedett.

Fotó: police.hu