Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat. Még nem vagyok elég jól ahhoz, hogy gépeljek, de szeretlek titeket

– idézte Jeremy Renner Instagramon megosztott szavait a hvg.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

A poszt alatti kommentek között olyan színészek kívántak Rennernek mielőtti felépülést, mint Chris Pratt, Chris Hemsworth, Paul Bettany, Cobie Smulders, Penelope Cruz, Taika Waititi és Orlando Bloom.

Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, az 51 éves Jeremy Rennert vasárnap súlyos, de stabil állapotban helikopterrel szállították kórházba nevadai otthonából, miután hóeltakarítás közben megsérült.

A hvg.hu azt írta, hogy hétfőn megoperálták, szóvivőjének közleménye szerint

a balesetben mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

A 24.hu pedig arról számolt be, hogy a Washoe megyei seriff, Darin Balaam kedden sajtótájékoztatón igyekezett tisztázni a baleset ködös körülményeit.

Mr. Renner elment, hogy a PistenBullyját előhozza, ami egy elég hatalmas darab, úgy hat tonnás hóeltakarító gépezet. Egy családtagja hóba ragadt járművét akarta kihúzni ezzel. Miután sikeresen elvontatta a személygépkocsit, mr. Renner kiszállt a hókotróból, hogy beszéljen a családtagjával. Csakhogy a PistenBully gurulni kezdett, a guruló gép vezető ülésébe pedig mr. Renner megpróbált visszaugrani. A vizsgálatunk azt mutatja, mr. Rennert így gázolta el a gép.

A 24.hu cikke szerint Balaam azt mondta,

nincs nyoma annak, hogy Renner ittas volt, egyszerűen egy tragikus baleset történt. Kizárták a hókotró mechanikai meghibásodását is, ami miatt esetleg elkezdhetett gurulni.

Fotó: Facebook/Jeremy Renner oldala