A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a 81 éves zalaegerszegi férfi  egy személyautóval Zalaegerszegen, a Belső Elkerülő utcában közlekedett, amikor a Hock János utcai kereszteződéshez ért nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező 23 éves helyi férfi által vezetett motorkerékpárosnak, így összeütköztek.  

Az ütközést követően a motoros nekicsúszott az Andráshida felől érkező, 47 éves zalaegerszegi nő által vezetett gépkocsinak.  A baleset következtében Félix olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, olvasható a police.hu oldalán.

A vétlen motoros családját és barátait mélyen megrendítette a tragédia, mint ahogy felkavarták a történtek a város lakosságát is. A helyszínen mécseseket gyújtottak, közösségi posztokban emlékeztek róla.

Gyászol a zalaegerszegi Polgári Lővész Egylet is, akik Félix tragédiájával egy sporttársat, ifjú tehetséges sportolót veszítettek el.

"Megrendülten kaptuk a hírt, hogy sporttársunk, Gecse Félix tragikus közúti balesetben elhunyt! A lövész sport egy ifjú tehetséges sportolót gyászol! Együttérzésünket fejezzük ki a családnak!
PLE"-írták.

Fotó: police.hu

Fotó: Facebook / Polgári Lövész Egylet

Fotó: Pixabay