2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 17o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Álló munkagépbe hajtott bele az idős férfi Szécsénynél

frisshirek.hu, 2022. december 07. - 17:30
Álló munkagépbe hajtott bele az idős férfi Szécsénynél
Álló munkagépnek hajtott neki egy személygépkocsi szerda délután a 22-es főúton Szécsény közelében.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője a Frisshirek.hu-nak elmondta, hogy a baleset helyszínére a szécsényi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a személyautót. A munkálatok ideje alatt az érintett szakaszon teljes útzár volt érvényben.

A hivatalvezető arra is kitért, hogy a járműben csak a sofőr utazott, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Méhes Dóra, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője a Frisshirek.hu érdeklődésére elmondta: két mentőegységet riasztottak a helyszínre, ahonnan egy idősebb férfit súlyos sérülések gyanújával szállítottak kórházba.

Fotó: mentok.hu