2023.06.07., szerda - Róbert
Budapest: 16o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Halálra gázolt egy embert a vonat Székkutasnál

frisshirek.hu, 2022. december 06. - 09:15
Halálra gázolt egy embert a vonat Székkutasnál
Halálra gázolt egy embert egy személyvonat Székkutas és Hódmezővásárhely között hétfő este.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A katasztrófavédelem az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a szerelvény nem tud továbbmenni, a mintegy harminc utasnak az orosházi hivatásos tűzoltók segítettek átszállni a mentesítő autóbuszra.

A Mávinform a közösségi oldalán azt írta, a Békéscsabáról Szegedre elindult személyvonat gázolt el egy embert Székkutas közelében, a kardoskúti elágazásnál lévő átjáróban. A helyszínelés végéig Kútvölgy és Székkutas között nem közlekedtek a vonatok.

Hódmezővásárhely és Orosháza között pótlóbusz szállította az utasokat, az esti órákban az utazás ideje jelentősen hosszabb lett a Szeged–Békéscsaba vonalon.

Szabó Szilvia, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére közölte, a vasúti átjáróban elgázolt ember meghalt. A rendőrség az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Fotó: illusztráció/Pixabay