Balassagyarmat belterületén, egy áruház parkolójában közlekedett személygépkocsival december 2-án 11 óra körüli időben egy 39 éves sofőr, amikor a parkolóból kikanyarodás közben a jármű oldalával fellökte az arra haladó férfit. A gyalogos a baleset következtében megsérült tájékoztatott a friss hírekről Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője.

Mint megtudtuk, december 3-án, a délutáni órákban egy 53 éves járművezető közlekedett Salgótarján belterületén, a Baglyasi úton személygépkocsival, amikor egy balra ívelő kanyar után az egyenes útszakaszon a járművével a járdára felhajtott, majd egy épület falának ütközött. A balesetben a sofőr megsérült. A rendőri intézkedés során a jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott.

A 23-as számú főúton, Nemti irányából Kisterenye felé haladt személygépkocsival egy 19 éves férfi december 4-én hajnali negyed egykor, amikor egy jobbra ívelő kanyarban egy szarvassal találta szembe magát. Miközben a sofőr megpróbálta kikerülni az állatot, a jármű hátsó része megcsúszott, majd a jobb oldali, kiemelt járdaszegélynek ütközött és felborult. A 19 éves férfi megsérült a balesetben.

Ugyanezen a napon 0 óra 50 perckor Salgótarjánban, a Salgó úton a belváros irányába közlekedett egy 21 éves férfi gépkocsival, amikor a füves útpadkára hajtott, majd a vízelvezető árokba borult. A sofőr a balesetben megsérült. Az egyenruhások megállapították a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

Salgótarján irányából Rónafalu felé közlekedett még aznap kora délután motorkerékpárral egy 44 éves férfi, amikor Rónafalu előtt egy balra ívelő kanyarban a járművel megcsúszott és elesett. A motorkerékpár vezetője megsérült.

Nógrád megyei rendőrök az elmúlt három nap során további egy személyi sérüléses és öt anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek.

Fotó: police.hu