2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 20o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Debreceni gázolás szemtanúit keresi a rendőrség

frisshirek.hu, 2022. december 02. - 10:45
Debreceni gázolás szemtanúit keresi a rendőrség
A debreceni rendőrök a november 30-án délután történt halálos kimenetelű közúti baleset szemtanúit keresik.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

November 30-án 16 óra körül egy férfi személyautóval közlekedett a debreceni Salakos utcában. A nyomozás jelenlegi adatai szerint, a sofőr túl gyorsan hajtott, elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett és nekicsapódott egy fának, majd elgázolt egy kerékpárost. A balesetben a 46 éves biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A körülmények tisztázása érdekében a Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu