2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -5o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Vadkamera a szemetelők ellen

frisshirek.hu, 2022. november 25. - 15:05
Vadkamera a szemetelők ellen
Jánossomorján megunták a szemetelőket, így lépéseket tettek, és kamerákat szereltek fel. Volt aki már le is bukott, helyi lakos is...

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Vadkamerákat helyeztek ki Jánossomorján a szemetelők ellen. Sajnos nemcsak ott, de szinte az egész ország területén probléma ez. Nem tudják az emberek megfelelően használni és rendben tartani a hulladék udvarokat. Mellé dobják a szemetet, olyan dolgokat is kitesznek, ami nem oda való. Ezzel jelentős kárt, és többlet munkát okoznak a város üzemeltetéseknek.

Ez ellen küzdenek itt is – számolt be róla a nalunk.ujszo.com -, ezért helyeztek ki kamerákat, melyek felvételeit elemezve vannak is már értékelhető képkockák. Ezekből sajnálatos módon az is kiderült, hogy nemcsak a vendégmunkásokat nem érdekli, hogy mit hogyan csinálnak, de sok helyit sem.

Érthetetlen, hogy miért nem vigyáz valaki a saját környezetére, ám az sem elfogadható, ha a lakhelyétől távol teszi mindezt.

Fotó: illusztráció, pixabay.com