2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -3o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Új rendőrkapitánya van Baranyának

frisshirek.hu, 2022. november 26. - 10:45
Új rendőrkapitánya van Baranyának
A Baranya Megyei Közgyűlés döntött a baranyai rendőrség vezetőjének személyéről. Mint ismeretes, áthelyezés miatt vált üressé a poszt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot eddig Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok vezette, ám Pintér Sándor, belügyminiszter áthelyezte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Őri László, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke számolt be a közösségi médiában a döntésről. Ahogy posztjában elmondta, a közgyűlés - Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány jelenlétében - egyhangúlag támogatta a jelölt, Szijártó István rendőr ezredes kinevezését.

Gratulálok Főkapitány Úr! Munkájához jó egészséget és kitartást kívánok!

- fogalmazott a megyei elnök.

Fotó: Őri László Facebook-oldala