2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -2o - 0o
Az ország 19 megyéjében

Kara Ákos még hajnalban is a parlamentben ült

frisshirek.hu, 2022. november 25. - 16:40
Kara Ákos még hajnalban is a parlamentben ült
Nem először lehet hallani - és látni, hogy éjszakába nyúlóan tárgyalnak a parlamentben. Azt ugyan nem lehet tudni, hogy ez miért nem nappal történik, ám bizonyára jó okuk van az elhúzódó tárgyalásokra.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kara Ákos, Győr és a térség országgyűlési képviselője, a minap olyan bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, miszerint még hajnal fél négykor is a parlamentben ülnek, annyi megbeszélni való van. De mivel éppen szünetet tartottak, ezért egy gyors fotó belefért a munkába.

Azonban nem aratott osztatlan sikert a képviselő bejegyzése, hiszen többen nem értették, mit keresnek még hajnali fél négykor is ott, és miért nem lehet nappal megbeszélni az ügyeket. Továbbá volt, aki megkérdezte, hogy ott meleg van? Nem, mint az iskolákban….Hiszen hét elején nagy felháborodást váltott ki az emberekből, hogy egy győri középiskolában hétfő reggel 13 fokban kezdték a hetet a gyerekek. Hétvégére ki volt kapcsolva a fűtés - mint a legtöbb iskolában, és közintézményben újabban, így nagyon visszaesett a hőmérséklet.

Ön szerint, mit tárgyalnak még hajnalban is a parlamentben?


Fotó: Kara Ákos Facebook oldala