2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -3o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Másfél hét múlva nyit a makói McDonald’s

Bottyán Róbert, 2022. november 25. - 16:45
Másfél hét múlva nyit a makói McDonald’s
December 7-én nyit a gyorsétterem hálózat makói üzlete - közölte Farkas Éva Erzsébet (Fidesz) polgármester. Az építkezéssel nem lazsáltak, hiszen a területet márciusban adta el az önkormányzat a vállalatnak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
,,Mindig nagy öröm számunkra, amikor egy nemzetközi vállalkozás Makót választja, hiszen ez is azt mutatja, bíznak városunkban, komoly befektetési lehetőséget látnak benne"

- írta oldalán Makó polgármestere csütörtökön és ebből a bejegyzésből derült ki, hogy pontosan mikor nyit a makói Meki.

Az önkormányzat a márciusi testületi ülésen adta el a területet a cégnek 83 millió forint+áfáért. Az épület egy mintaterv alapján készül, nem nagyon lehet tőle eltérni, pedig a terület elég sajátságos, hiszen háromszög alakú, de mégis sikerült beleálmodni az éttermet. Az épület mellett teraszt, a benzinkút felőli oldalon játszóteret alakítanak ki, így lényegében három oldalról is parkosítanak, szemben az ország többi McDonald's-jával. Az eredeti tervek szerint egy bejárat lesz és 28 parkoló.

A szerdai testületi ülésen Kovács Sándor önkormányzati képviselő (Fidesz), - akinek a körzetében zajlik az építkezés, - arról beszélt, a gyorsétterem szerinte népszerű lesz a fiatalok körében és arra figyelmeztetett, hogy forgalmi változások lesznek a környéken.

Fotó: Farkas Éva Erzsébet polgármester oldala