2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -2o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Baranyai rendőrök egyeztettek

frisshirek.hu, 2022. november 26. - 09:45
Baranyai rendőrök egyeztettek
Sellyén és Siklóson is megtartották a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot, amelyre a környék településeinek és a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Sellyei, valamint a Siklósi járás vonatkozásában tartottak Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot  november 23-án és 24-án a város és a környező települések vezetői, valamint a rendőrséggel együttműködő szervezetek képviselői számára.

A polce.hu tájékoztatása szerint az értekezleteket Garamvári Gábor rendőr ezredes, a Siklósi Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg, köszöntötte a résztvevőket, majd ismertette a két járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét. 

A Siklósi járás egyeztető fórumán bemutatkozott Szijártó István rendőr ezredes, a megyei rendőr-főkapitányság megbízott vezetője, aki beszédében hangsúlyozta a szervezetek közötti együttműködés fontosságát, valamint biztosította az illetékességi területen lévő településeken működő polgárőr egyesületeket, civil szervezeteket, önkormányzatokat arról, hogy az együttműködésre és a közös szolgálatokra továbbra is számíthatnak – írta a rendőrségi portál.

Fotó: police.hu