2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -2o - -1o
Az ország 19 megyéjében

A komlói Mikulás

frisshirek.hu, 2022. november 25. - 16:55
A komlói Mikulás
Kedves gesztust gyakorol a komlói könyvtár, hiszen felajánlották a helyi gyerekeknek, hogy ha írnak levelet a Mikulásnak, ők eljuttatják számára.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A komlói József Attila Városi Könyvtár és Múzeális Gyűjtemény előtt már megtalálható a „Mikulás levelesládája”, melyet a gyerekszerető könyvtárosok helyeztek ki. Ide várják a Télapónak írandó leveleket a kívánságokkal, kérésekkel együtt, a könyvtárosok azt a bátor ígéretet tették a komlói gyerekeknek, hogy leveleiket eljuttatják Lappföldre a Mikulásnak.

Várjuk mindenki levelét, aki úgy gondolja, hogy jó volt ebben az évben, hogy eljuttathassuk a kérését a Mikulásnak!

- írták könyvtár weboldalán.

A postás szerepbe lépő könyvtárosok azt kérik a gyerekektől, ne felejtsék el ráírni a borítékra a Mikulás köztudott nevét és címét:

Joulupukki, 96930, Rovanieni, Artic Circle, Finnland.

 A leveleket egészen december 6-ig dobhatjuk be a Mikulás levelesládájába.

 Fotó: illusztráció, canva.com