2022.11.26., szombat - Virág
Budapest: 7o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Nyűgös témáktól mentes volt a szokásos vizit

frisshirek.hu, 2022. november 24. - 13:55
Nyűgös témáktól mentes volt a szokásos vizit
Meglepően békés volt a mostani vizit az elmúlt hónapok sárdoblásához, beszólásaihoz, feszültséggel teli beszélgetésekhez képest.

Szokásos Rádiós vizitét tartott Győr polgármestere, Dézsi Csaba András. Arról beszélt, hogy a legtöbbet adózó cégek vezetőit látta vendégül – derül ki a nalunk.ujszo.com cikkéből.

A polgármester a munkahelyek megtartására kérte tőlük, ám szó esett az Ipari Parkról is, hiszen a legtöbb cégnek ott van a telephelye. Többen azért nem örülnének az Ipari Park bővülésének, mert félnek a munkaerőhiánytól, ami már így is jelentős a megyében, és ezen a határ közelsége sem segít. Ráadásul az Audi béreivel még mindig nehéz, avagy lehetetlen felvenni a versenyt, bármilyen erős gazdaságilag egy cég.

Dézsi az oktatás vezetőivel is beszélgetett, erről azt mondta:

Felső tagozatban és középiskolában Győr történetéről szóló tananyagot állítottak össze, melyet kérésére használni fognak a tanárok. 

A műsor második részében olyan témák kerültek elő, melyeket előzőleg már láthattak a lakosok a közösségi oldalán, tehát jelenleg mentes volt minden meglepetéstől a műsör, ami nagyon ritka. 

Fotó: Dézsi Csaba András Facebook-oldala