2022.11.26., szombat - Virág
Budapest: 5o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Meglepő személytől kapott kritikát Majka: Hadházytól

frisshirek.hu, 2022. november 24. - 12:58
Meglepő személytől kapott kritikát Majka: Hadházytól
"Aki a hazug propagandának adja az arcát, az akkor is a hatalomnak dolgozik, ha ír róla egy igaz dalt" - írta Facebook-oldalára Hadházy Ákos Majka Azt beszélik a városban kezdetű daláról.
Majka dala nem rossz és igazságok vannak benne

- kezdte bejegyzését Hadházy Ákos arról a dalról, amelyről megjelenésekor a Frisshirek.hu-n is beszámoltunk. Az Azt beszélik a városban című dalban feltűnnek kiöregedett komcsik, de egy ereszen lecsúszó kamukeresztény is. A független országgyűlési képviselő szerint akár kockázatot is jelenthet a szerzőjének, de mégis kérdéseket vet fel az, hogy mindeközben Majka (azaz Majoros Tamás) "a propaganda fellegvárában" dolgozik.

Két lehetőséget lát emiatt a dal megírása mögött Hadházy:

  1. engedéllyel tette,
  2. magáért a szereplésért tette, esetleg az ellenzéki rajongók megnyugtatására.

A szokimandó mivolta ellenére azonban tévedéseket is tartalmaz a dal, Hadházy szerint. A politikus kifogásolja, hogy Majkáék azt üzenik, "mindenki szemét, a szegény ember meg nem tud mit tenni".

Valójában mindannyian felelősek vagyunk

- emeli ki ezzel szemben Hadházy Ákos, és mindannyian tehetünk a jelenlegi állapotok megváltoztatásáért. A hangsúly a politikus szerint azon van, hogy "tehetünk".

Nem Hadházy Ákos az első politikus a mai napon, aki megtalálta Majkát. Pár órája Jakab Péter is egy kritikus bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, igaz, nem konkrétan a mostani dal miatt, hanem kettejük pengeváltásának következő állomásaként, amelyről lapunkon is hírt adtunk.

Furcsa, hogy kormánypárti politikusoktól még nem érkezett vélemény a dalról. Ők vajon mit szólhatnak az ereszen lecsúszó kamukeresztény megjegyzéshez?

A kiemelt kép forrása: Majka Facebook-oldala