2022.11.26., szombat - Virág
Budapest: 5o - 7o
Az ország 19 megyéjében

A képviselő házhoz megy

frisshirek.hu, 2022. november 24. - 12:01
A képviselő házhoz megy
Talán nem hátrány, inkább előny, ha egy politikus valóban kíváncsi a körzetében élő emberek véleményére, problémáira. Főleg, ha még segíteni is próbál konkrét lépésekkel és megvalósítással.

Érdekes és igazán egyedi felhívást tett közzé Simon Zoltán, a soproni DK vezetője és önkormányzati képviselője.


„ A képviselő házhoz megy!” – programot indítja a soproni lakosok számára. Simon Zoltán eddigi képviselő munkáját is a tenni akarás jellemezte, és nem csak virtuálisan próbált azt emberekkel kapcsolatba kerülni, ezt most még inkább erősíit. A képviselő egyébként többedig alkalommal élesen bírálja azokat a politikusokat, akik csak a gép másik oldalán, közösségi médiában való posztolással, esetleg egy-egy rendezvényen való megjelenéssel képviselik csak az őket megválasztott embereket.

Azonban Ő ezt másképp gondolja:

Egy igazi képviselő képvisel, érdekeket érvényesít. Ragaszkodik a közössége által vallott értékekhez! Nyitott az új és más gondolatokra, meglátásokra, amelyek előrébb viszik a dolgokat. Íróasztal mögül, homokba dugott fejjel nehéz megtenni!

– írja friss bejegyzésében.

A képviselő házhoz megy programját legfőképpen azért találta ki, hogy meghallgassa az emberek ötleteit, véleményét, kritikáit, ha kell, kiálljon értük, képviselje őket.

Keressenek, én megyek és képviselek!

- zárta sorait Simon Zoltán.

Fotó: Simon Zoltán Facebook-oldala