Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, nemrég debütált Majoros Péter, azaz Majka és Molnár Tamás új száma, az Azt beszélik a városban című.

Jakab Péter, immár független országgyűlési képviselő, a Jobbik korábbi elnöke, a Nép Pártján Mozgalom mostani vezetője néhány napja visszavágott a rappernek a parizeres szöveg miatt és azt üzente neki, hitelesebb lenne, ha nem tolná a TV2 szekerét, nem pózolna tolvajokkal.

Nem sokkal később megérkezett Majka válasza: azt üzente Jakabnak, hogy foglalkozzon a pártjával, amelynek tagjai vállalják antiszemitizmusukat.

Ma ismét a politikus gondolta úgy, hogy fel kell vennie a kesztyűt: azt írta a közösségi oldalán, hogy ő már kilépett a Jobbikból, amikor úgy érezte, hogy összejátszanak a Fidesszel, ellenben Majka még mindig a TV2-nél dolgozik, amivel akarata ellenére is a Fidesz propagandáját népszerűsíti.

Szóval én azt hiszem példát mutattam. Otthagytam a Jobbikot, hogy egy jobb Magyarországot építhessek azokkal, akiknek valóban elegük van a rendszerből, és nemcsak énekelnek róla. Most te jössz. Mert a dalod tényleg jó, de amíg te is a rendszert szolgálod, valójában ez a dal sem több, mint a színházadban díszlet

– szögezte le Jakab Péter.

Vajon mit szól ehhez Majka?

Fotó: Facebook/Jakab Péter oldala