2022.11.26., szombat - Virág
Budapest: 6o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Erre jut: zalai Fidesz-aktivistákat láttak vendégül Strasbourgban

Kovács Tamara, 2022. november 24. - 12:16
Erre jut: zalai Fidesz-aktivistákat láttak vendégül Strasbourgban
Zalaegerszegi, keszthelyi és nagykanizsai fideszeseket fogadtak Strasbourgban. A kormánypártiak kirándultatásának szervezésében többek között részt vett: Erdős Norbert Élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár, Európai parlamenti képviselő és Gál Kinga politikus, Európai parlamenti képviselő is.

"A Fidesz EP Képviselői Strasbourgban is megtesznek mindent hazánkért, képviselik a magyar érdekeket és a jog minden eszközével harcolnak az országunknak járó pénzekért! Jó volt ma magyar lenni Strasbourgban!" - írta az egyik résztvevő.

Míg egy másik utazó: "Nagy élmény egy ilyen látogatás! Örülök, hogy nekem is megadatott! Erdős Norbert Képviselő úrnak innen is hála és köszönet érte!" - e sorokkal fejezte ki háláját.

Gál Kinga Európai parlamenti képviselő nemrégiben az unió menekültügyi politikáját szapulta Facebook-oldalán, szerinte az unió rendszere megbukott, ráadául véleménye szerint Magyarország déli határa gyakorlatilag migrációs ostrom alatt áll.

A résztvevők privát közösségi oldalai arról árulkodnak, hogy a városnézésen kívül bejutottak az Európai Parlamentbe is. Gál Kinga politikus kezében pedig egy frissen kapott virágcsokor díszeleg.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Kép: Vigh László Facebook-oldala