Szollár Zoltán átvette képviselői megbízó levelét Dr. Kulcsár Ágnestől, a Helyi Választási Bizottság elnökétől szerdán délután a polgármesteri hivatalban - írta a Szekszárd - több mint jó bor Facebook oldal.

A választási bizottság elnöke röviden ismertette a Szekszárd 4. számú választókerületben november 13-án tartott időközi önkormányzati képviselőválasztás eredményét ahogy arról a Frisshirek is beszámolt korábban. 

A névjegyzékben 2745 fő szerepelt, közülük 1241 fő élt a szavazati jogával. Szollár Zoltán 719 voksot szerzett, ezzel megnyerte a választást.

Dr. Gábor Ferenc, a Helyi Választási Iroda vezetője közölte, hogy Szollár Zoltán a megbízólevél átvétele után már gyakorolhatja a képviselői mandátummal járó jogokat és kötelességeket.

Horváth István országgyűlési képviselő is jelen volt és az eseményen megköszönte az időközi választás lebonyolításán dolgozók munkáját, egyben kiemelte, hogy rengeteg lehetőség áll Szekszárd előtt és a közgyűlés konszenzus-képességének a kérdése, hogy ezekből mennyit tud megvalósítani a város.

Máté Péter, a Fidesz közgyűlési frakcióvezetője bejelentette, hogy Szollár Zoltán a Fidesz-KDNP frakció tagjaként vesz részt a közgyűlés munkájában.

Fotó: Szekszárd - több mint jó bor Facebook oldala