2022.11.26., szombat - Virág
Budapest: 5o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Shane Tusup: „ha már kiderült, bevallom...”

frisshirek.hu, 2022. november 23. - 21:00
Shane Tusup: „ha már kiderült, bevallom...”
„Nem akartam ezzel kérkedni, de ha már kiderült, bevallom: támogatom és segítem a fontos hivatásukat éjjel-nappal végző mentősöket!” – reagált Shane Tusup a szerdai botrányra, ami azért tört ki, mert valaki bepanaszolta őt, hogy a mentőszolgálat „egyenruháját” hordta. Pedig nem tett semmi rosszat, sőt...

A Blikk cikke szerint az Országos Mentőszolgálat szerdán megosztott egy panaszlevelet, amely hozzájuk érkezett. A levélben Shane Tusupra panaszkodott egy férfi, amiért az edző a mentősök „egyenruháját hordja”. Arra kérte az OMSZ-t, hogy tegyenek lépéseket az ügyben, s még fotókat is csatolt az edzőről.

A mentősök azonban elmondták, mi áll a dolog hátterében: Shane nem egyenruhát vett magára, hanem egy, a mentők arculatát viselő futópólót, amelyet azon emberek kapnak, akik rendszeresen támogatják a szervezetet.

A botrányra Tusup is reagált, megerősítve a mentősök állítását, miszerint büszke támogatója az OMSZ-nek.

Igen, a hír igaz… Nem akartam ezzel kérkedni, de ha már kiderült, bevallom: támogatom és segítem a fontos hivatásukat éjjel-nappal végző mentősöket! És igen, büszkén viselem a tőlük ajándékba kapott pólót!

– fogalmazott Tusup.

Annyit még hozzáfűzött:

Ha tehetitek, ti is támogassátok az Országos Mentőszolgálatot!

Fotó: Facebook/Shane Tusup oldala