A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-1-re legyőzte Görögországot. A találkozón Sallai Roland szerzett vezetést a 15. percben, a görögök Anasztasziosz Bakaszetasz 11-esével egyenlítettek a 81. percben. A hosszabbításban Kalmár Zsolt első labdaérintéséből, szabadrúgásból döntötte el a meccset.

A felkészülési mérkőzésen búcsúzott a nemzeti csapattól az 53. percben lecserélt Dzsudzsák Balázs, aki 

109. alkalommal viselte a címeres mezt, ezzel – Király Gábort megelőzve – egyedüli csúcstartóvá vált a válogatottságot illetően.
A mai napig jó a kapcsolatom a szurkolókkal, mindig figyeltem arra, hogy mindent aláírjak, mindenkivel szelfizzek, ha kudarc volt, akkor is kiálltam és nem meghunyászkodva, a hátsó ajtón távoztam. Szerintem ezt értékeli, aki egy picit is érti a focit, így azt gondolom, megvan a kölcsönös tisztelet és szeretet

– mondta az M4-nek adott interjújában Dzsudzsák, aki vállalja a felelősséget minden karrierje során hozott döntésért.

A 24.hu beszámolójában rámutatott

érdekesség, hogy 2007-ben a görögök ellen debütált, majd egy évre rá Görögország ellen szerezte az első gólját is. Most pedig a görögök ellen búcsúzott.

Fotó: Dzsudzsák Balázs, miután lecserélték búcsúmérkőzésén a Magyarország - Görögország felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2022. november 20-án. A játékos 109. alkalommal öltötte magára a címeres mezt, amivel rekorderré lépett elő. MTI/Mónus Márton