2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 18o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Öt utassal borult fel a kisbusz Érsekvadkert közelében

frisshirek.hu, 2022. november 17. - 13:47
Öt utassal borult fel a kisbusz Érsekvadkert közelében
Egy kisbusz ütközött össze egy személygépkocsival csütörtök kora délután a 22-es főúton Ipolyszög és Érsekvadkert között.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője megkeresésünkre elmondta, hogy az ütközés következtében a kisbusz az árokba hajtott és az oldalára borult. A műszaki mentést a balassagyarmati hivatásos és az érsekvadkerti önkéntes tűzoltók végzik.

A friss hírek szerint a személyautóban csak a sofőr, míg a kisbuszban öten utaztak. A mentők három sérültet szállítottak kórházba a helyszínről. A mentés idejére az utat lezárták a dejtári elágazás közelében.

Fotó: Facebook/ Útinform és Traffipax Figyelő