2023.06.07., szerda - Róbert
Budapest: 16o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Befejezték a helyszínelést Káptalantótinál

frisshirek.hu, 2022. november 15. - 14:20
Befejezték a helyszínelést Káptalantótinál
Befejezték a rendőrök a halálos baleset helyszínelését Káptalantótinál.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Ahogy a frisshirek.hu arról korábban hírt adott, november 15-én, kedden 9 óra 11 perc körül a 7313-as úton, Mindszentkálla és Káptalantóti között halálos közlekedési baleset történt.
Egy 58 éves káptalantóti lakos Mindszentkálla felől tartott Káptalantóti irányába az általa vezetett kisbusszal, majd haladása során egy kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, áttért a másik forgalmi sávba, és nekiütközött szemből érkező személygépkocsinak.
A baleset következtében az autó 66 éves sofőrje és a jobb első ülésen helyet foglaló utasa megsérült, a hátsó ülésen tartózkodó 93 éves tapolcai asszony azonban a helyszínen életét vesztette.
A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat - írja a police.hu
fotó: Veszprém megyei rendőrség Facebook-oldala