A Megoldás Mozgalom kiemelt célja, hogy ne tegyen különbséget a településeken és a városokban élő emberek között. Ezért is lett az elejétől kezdve kiemelten fontos, hogy segítsék a Zala megyei község lakóinak sportolási lehetőségét - tette hozzá a képviselő, aki szerint, kiemelkedően nagy dolog a sporteszköz a község számára. 

A település képviselőjeként szívügyem a lakosság érdekeinek és értékeinek növelése. Az elmúlt időszakban többször is felvetettem a sportolási lehetőség bővítését - jelen esetben egy teqball asztal elhelyezését - a községben.

A testület és a polgármester támogatva az ötletet, árajánlatot kért az asztal telepítésére. Ekkor a település önkormányzati képviselője, Páli Tibor  úgy érezte, nincs lehetőség a sporteszköz beszerzésére, mivel az önkormányzat költségvetése nem bír el egy több, mint másfélmillió forintos összegű beruházást.


Ez volt az a pillanat, amikor eldöntöttem, hogy bármi is legyen segíteni fogok az említett asztal beszerzésében. A mai napon pedig már nyugodtan mondhatom, hogy ez a célkitűzés sikeres volt. Ezért is szeretném itt is megköszönni, Szép Szabolcs képviselőnek és a Megoldás Mozgalomnak, hogy segítségükkel egy ingyenes sportolási formát biztosítottak a településen élők számára

- mondta el Páli Tibort. A Megoldás Mozgalom zalai képviselője, Szép Szabolcs, azonnal felkarolta e az elképzelést, és kitartó munkájának köszönhetően a Megoldás Mozgalom ingyenesen a település számára átadott egy 21. századi multifinkcionális sporteszközt. 

Kovács Ferenc polgármester középen 

A játék szépségébe és rejtelmeiben két profi teqballjátékos vezette be a fiatalokat, és mutatták meg az asztal multifunkcionális sportolási lehetőségeit, hiszen a lábjátékokon kívül, több kézügyességet igénylő játék is végezhető a sporteszközön.

Az asztalon kívül további speciális labdával, és sporteszközökkel is támogatta a Megoldás Mozgalom a zalai települést. Kovács Ferenc a község polgármestere hozzátette, rendkívül hálás azért, hogy a pártpolitikai kérdéseket félretéve a Memo egy kis zalai település, Lovászi sportlehetőségeit tartotta szem előtt. 

Szép Szabolcs a Megoldás Mozgalom képviselője és Páli Tibor önkormányzati képviselők