Szombat reggel árokba csapódott és kidöntött egy oszlopot egy kisbusz Tornyospálcán, a Kossuth utcában. A balesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit. A sérülteket kórházba szállították.

11 órakor egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze Nyírderzsen, a Bátori út végén. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen négyen utaztak.

Kora délután kerítésbe csapódott, majd egy beton villanyoszlopot is kettétört egy gépkocsi Nyírábrányban, a Szabadság utcában. A két utas saját erejéből ki tudott szállni a járműből. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az összetört autót.

Összeütközött két gépkocsi Újfehértón, a Debreceni út elején, a Fő térnél. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hatan utaztak. A sérülteket kórházba szállították.

Vasárnap kora délután két baleset is történt ba 49-es főúton. Kocsordnál két személykocsi karambolozott, mindkét jármű az árokba csapódva állt meg. Az egyik autó utasát a mátészalkai hivatásos tűzoltók szabadították ki, valamint áramtalanították a járműveket. A két kocsi öt utasát a mentők kórházba szállították.

Pátyodon pedig lesodródott az úttestről és árokba rohant egy román rendszámú autó. A mátészalkai hivatásos és a csengeri önkormányzati tűzoltók egy utast, egy 68 éves nőt orrfűrész és feszítővágó segítségével emeltek ki a roncsból. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a jármű vezetőjét, a férjet a mentők kórházba szállították. A házaspár Mátészalka felől haladt, amikor a Pátyod belterületére érkezve az első nagyívű kanyarból kisodródott a gépkcsi és oldalára fordulva csapódott be a mély árokba, majd az elejével a beton kocsibejárónak ütközött. 

fotó: nyilvános Facebook poszt