2023.09.30., szombat - Jeromos
Budapest: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Gázolás miatt késik Tokaj és a Nyírség InterCity

frisshirek.hu, 2022. október 18. - 13:10
Gázolás miatt késik Tokaj és a Nyírség InterCity
Elütött egy embert a Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára tartó vonat szerdán Monorierdő és Pilis között, emiatt késnek a járatok a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon - közölte a Mávinform Facebook-oldalán.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A gázolás miatt Monor és Pilis között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Az elővárosi S50-es vonatok a Nyugati pályaudvar és Monor között közlekednek. A Z50-es vonatok megosztva, a Nyugati pályaudvar és Monor, valamint Pilis és Cegléd között közlekednek.     

A debreceni-nyíregyházi Tokaj és Nyírség InterCity-k, kör IC-k kerülő úton, Újszász-Szolnok felé közlekednek. Nem érintik Zuglót, Kőbánya-Kispestet, Ferihegyet és Ceglédet. A szegedi Napfény InterCity-k csak Ceglédig közlekednek, onnan fordulnak vissza - ismertették.

A Piliscsaba és Rákos közötti S76-os jelzésű vonatok rövidebb útvonalon, csak Angyalföld állomásig közlekednek, és onnan fordulnak vissza Piliscsabára. Angyalföld és Rákos között a BKK járatait vehetik igénybe az utasok - írta a Mávinform.     

Csép Vivien Dorka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa azt MTI megkeresésére közölte, hogy az elgázolt férfi a helyszínen meghalt.

fotó: illusztráció/ pixabay