2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -5o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Lázár János vallomása a birsről: „Mert fanyarédes, épp olyan, mint én.”

frisshirek.hu, 2022. október 16. - 17:30
Lázár János vallomása a birsről: „Mert fanyarédes, épp olyan, mint én.”
A politikusok is ma pihennek, élvezik az őszi napsütést. Semmi politika. Vagy mégis? Lázár János azért becsempészett valamit az általa megosztott posztba.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
"Birsszüret - remek lesz befőttnek, kompótnak, birsalmasajtnak és pálinkának ???? Egyik kedvenc gyümölcsöm, mert fanyarédes, épp olyan, mint én ????

- írja Facebook-bejegyzésében. 


Ahogy az már ilyen esetekben lenni szokott, érkeznek a helyeslő, és beválaszoló posztok is szép számmal. Van, akinek már a polcon sorakoznak a befőttjei, dzsemmjei, de van, ki már a pálinkáját kortyolgatja. De persze, csípős válasz is érkezett. Hogy Lázár-cukisága közel áll-e az ön politikai ízléséhez, döntse el.

"Azért van egy fontos különbség: ezek a gyümölcsök nem rothadnak legbelül."