2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Budapest: 25o - 26o
Az ország 19 megyéjében

Nyár végén szállt vissza a politikába, már abba is hagyja Pottyondy Ede

frisshirek.hu, 2022. október 04. - 10:37
Nyár végén szállt vissza a politikába, már abba is hagyja Pottyondy Ede
Hazánk egyik legnépszerűbb youtubere korábban a Momentumban politizált. Majd ott hagyva a pártpolitikát kezdett el saját videókat készíteni.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Pottyondy Ede, a magyar YouTube egyik legnépszerűbb videókészítője nyár végén jelentette be, hogy cégén, a PETAverzum Kft-n keresztül megállapodást kötött Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével, akivel közös, politikamentes projekteket terveztek volna, társadalmat érintő kérdéseket és problémákat feszegettek volna közös videókban.

Pár órája azonban a népszerű influenszer egy olyan videót tett közzé csatornáján, amelyben bejelentette, hogy visszalép a megállapodásból. Sőt egy ideig szüneteltetni fogja az aktuálpolitikát kommentáló videók készítését, és az ATV-hez tartozó Spirit FM műsorkészítéséből is kiszáll, amely platformmal pedig alig két határozták el a közös munkát.

Körülbelül fél éve nem érzem a videózásban a flow-t, nem érzem a kedvet, nem érzem az alkotás örömét. Megcsinálom, mert pörög a csatorna, jók a számok, szeretem a kollégáimat, rengeteg pénzt keresünk, de úgy érzem magam, mint egy rossz passzban levő hatvanas. És hát 34 éves vagyok

- idézte Pottyondy Edinát a Telex. A standup előadásait azonban folytatni fogja, amelyekhez jegyek most is vásárolhatók. Csatornájának 208 ezer feliratkozója van, míg a Facebook-oldalát 74 ezren követik.

A kiemelt kép forrása: Pottyondy Edina Facebook-oldala