2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Budapest: -10o - -10o
Az ország 19 megyéjében

Új műsorral készülnek a Frisshíreknél

frisshirek.hu, 2022. október 05. - 17:15
Új műsorral készülnek a Frisshíreknél
Új rovattal bővül az augusztusban indult Frisshírek oldal, ahol a kiegyensúlyozott, független hírek mellett a megyei közéletről sem feledkeznek meg.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A parlament mellett bukkant fel tegnap az ismert újságíró-publicista Gulyás Balázs, aki a Frisshírek tulajdonosával, Föőr Gáborral folytatott megbeszélést. 

Föőr Gábor a Frisshírek.hu oldal tulajdonosa elmondta: amíg a tárgyalások folynak, nem szeretne további információkkal szolgálni. A lap vezetője mindenesetre annyit elárult, hogy végleges döntés ugyan még nem született a lap vezetése és Gulyás között, de mindkét fél bizakodó a közös együttműködés tekintetében.

Izgalmas, az olvasók véleményét megosztó tartalomról egyeztettünk Gulyás Balázzsal. Az új műsorban nemcsak ő, de reményeink szerint más, jól ismert arcok tűnnek fel rövid időn belül a Frisshírek oldalán.

Az, hogy milyen konkrét műsorral, vagy rovattal készül az ismert publicista, mindössze annyi mondott: az olvasóknak hamarosan további információkat árulhat el.