A videót Jair Bolsonaro osztotta meg a Twitterén – vette észre a 444.hu.

-Meu muito obrigado ao Primeiro-Ministro da Hungria Viktor Orban pelo reconhecimento do trabalho que temos feito para recuperar nossa economia, controlar a inflação, gerar empregos, combater o crime e defender nossos valores. Sigamos no caminho certo rumo a um futuro brilhante!???????? pic.twitter.com/8VGnqVQZ6G

— Jair M. Bolsonaro 2️⃣2️⃣ (@jairbolsonaro) October 1, 2022

Orbán Viktor eképpen dicséri a brazil elnököt:

„Nagy megtiszteltetés volt megfigyelni és megtanulni, ahogyan csökkentette az adókat, ahogy stabilizálta a gazdaságot, ahogy visszaszorította a bűnözési rátát, és Brazília számára egy fényesebb jövőt készített elő.” A magyar miniszterelnök a videót azzal zárja: „Azt kívánom, hogy folytathassa a munkáját, és önök Brazíliában mindannyian élvezhessék ennek áldását! Olyan elnökről beszélünk, aki a mai progresszív, liberális világuralom mellett is elég bátor volt ahhoz, hogy Brazíliát helyezze mindenek elé, és a Jóistent mindannyiunk fölé. Sok sikert kívánok Önöknek, go Bolsonaro!”

Brazíliában ma tartják a választásokat, a 2019 óta hivatalban lévő Bolsonaro legnagyobb ellenfele a baloldali Luiz Inácio Lula da Silva.

Fotó: miniszterelnök.hu