Szeptember 24-én reggel a határrendészek egy 33 éves román állampolgárságú férfit állítottak elő, aki az ország területére akart belépni Ártándnál, de rendőrségi körözés alatt áll. Az ellenőrzés során kiderült, hogy vele szemben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság bocsátott ki elfogatóparancsot, lopás bűncselekmény elkövetése miatt. A férfit a további eljárás lefolytatására átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság rendőreinek.

Másnap reggel ismét egy román állampolgár ellenőrzésekor derült ki, hogy vele szemben a Szentendrei Rendőrkapitányság bocsátott ki körözést, mert a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt elzárásra változtatták. A férfit előállították, majd a bírság befizetése után szabadon távozhatott. 

Később 17 óra 10 perckor ugyanitt egy román állampolgár jelentkezett kilépésre, aki egy kisteherautót vezetett, melynek rakománya két személygépkocsi volt. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű túlsúlyos. A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, és az elkövetett szabálytalanság miatt közigazgatási bírságot szabtak ki - írja a közlemény.

Forrás:Police.hu