2022.11.26., szombat - Virág
Budapest: 6o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Új urnát, koporsót, esetleg defibrillátort valaki? - a NAV várja a licitálókat

frisshirek.hu, 2022. szeptember 23. - 15:30
Új urnát, koporsót, esetleg defibrillátort valaki? - a NAV várja a licitálókat
Szokatlan árverésre kiírt tételeket talált az index.hu a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján: több temetkezési urnát, fakoporsókat és defribrillátort is közzétettek árverésre az oldalon, előbbiekre a liciteket pénteken este kilenc óráig tehetik meg az érdeklődők, személyesen viszont már nem nézhetik meg licit előtt, arra legfeljebb szeptember 16-ig volt lehetőség.

A temetkezési urnák kikiáltási ára 35 ezernél indul, de a becslésük alapján 70 ezret ér - ezért jótállást nem adnak. A kiírás szerint állapotuk újszerű. A fakoporsók kezdő licitára 90 ezer, itt több közül is lehet válogatni, de a becslések ezt az árat 180-260 ezerre teszik. 

Így a NAV aláment a piacon fellelhető árnak, ennek is utánanézett a telex.hu. Ma estig még lehet rá jelentkezni. 

Hogy még abszurdabbat is mutassanak, egy 2017-es Saver One defibrilátorra is bukkantak a lapnál. Erre 200 ezertől várják a licitet, de bevezni a becsült 400 ezerrel lehet szeptember 26-ig. 

Ezek után ugye már nem lepődünk meg azon a híren, amit a frisshirek.hu is megírt, hogy a Facebook-alkalmazásban használt koporsót árultak, alig használtan, persze alaposan fertőtlenítve.

Ha önnek is van kedve böngészni a NAV árverési oldalán, itt megteheti.