A Szolnoki Rendőrkapitányság egy ismeretlen személy rendkívüli halála miatt folytat eljárást - adta hírül a police.hu. Még a nyáron, július végén a délutáni órákban megtaláltak egy holttestet, kilétét azonban nem sikerült kideríteni.

A nyomozati anyagok szerint július 30-án 15 óra 52 perckor, Újszász külterületén a Zagyva folyó és a 32-es számú főút 57. kilométerszelvénye közötti parkerdő területén találták az elhunytat. A férfinél azonosításra alkalmas iratok nem voltak. Az elhunyt kb. 170 cm magas, 40-50 év körüli, normál testalkatú férfi. Az elhalt világoskék színű, Nike feliratú pólót, továbbá fekete színű – mindkét oldalon 2 db fehér csíkkal ellátott – térdnadrágot viselt - részletezte az ismertetőjegyeit a portál.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen férfi személyazonosságával kapcsolatban adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy tárcsázza a 112-es segélyhívó számot - zárta felhívását a rendőrség.

A kép forrása: police.hu