Emlékeztettek, a frakcióülés helyszíne a Hunguest BÁL Resort hotel. A lap szerint szerdán sűrű programot teljesítenek a megjelentek, délelőtt ugyanis kormányülés is volt. A beszámoló szerint Orbán Viktor eligazításával indul a program, a brüsszeli szankciók és az elszabaduló energiaárak napirenden lesznek. Az ülést a nyilvánosság teljes kizárásával rendezik, csak az ott lakókat engedik a közelbe, vagy akinek bizonyíthatóan ott van dolga, a közeli bölcsődébe érkező szülőket és az ételt hozó futárt is megállítják a helyzet tisztázása miatt - írta a blikk.hu.

A Mészáros Lőrinchez köthető Hunguest BÁL Resort hotelben gyűltek össze a Fidesz-KDNP tagjai két napos kihelyezett frakcióülésre. 

Ahogy lapunk is megírta, „a hagyományoknak megfelelően” először Orbán Viktor szólal fel, a frakcióülés központi témája pedig a „brüsszeli szankciók és az azok által kiváltott drasztikus energiaárak lesznek”.

Varga Judit, igazságügyminiszter, és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mindenképpen fel fognak szólalni. A frakció az Európai Bizottság nyomására benyújtott törvénycsomagról hallgatja meg őket.

Fotó: Orbán Viktor még 2021. szeptember 15-én megérkezik az esztergomi frakcióülésre