Az alig több mint féléves párt az elmúlt hónapokban több millió magyarhoz jutott el különböző Memo-s rendezvényeken, karitatív eseményeken keresztül (egyebek mellett vízosztással, mentőmellény-átadással, iskolakezdési támogatással) – olvasható a Megoldás Mozgalom közleményében. 

Mint írják, a mozgalom újabb fokozatba kapcsol, amihez elengedhetetlen az alulról építkezés, a megyei szervezetek felállítása és egy operatívabban működő elnökség létrehozása.

A tisztújító közgyűlésen emiatt Gattyán György elnök, a párt alapítója nem jelöltette magát újra erre a pozícióra. Az elnökség egyhangú szavazással Huszár Viktort, a párt eddigi digitalizációért felelős alelnökét választotta a mozgalom élére. A közgyűlés arról is döntött, hogy dr. Bajusz Krisztina munkajogász mellett egy új alelnöke is lesz a pártnak, dr. Bogó Dániel ügyvéd személyében. Gattyán György alapítóként továbbra is segíti a Megoldás Mozgalom munkáját.

A Megoldás Mozgalom tavaly év végi létrehozása szervesen illeszkedett az eddigi életpályámhoz. Aki ismer, tudja, hogy szeretek segíteni másokon, szeretek az emberek életminőségén javítani, és mint mecénás, a társadalmi felelősségvállalás jegyében azt is fontosnak tartom, hogy milyen országot hagyunk a következő nemzedékre. Azt látom, hogy minden eddiginél nagyobb szükség van egy friss, független, alulról építkező mozgalomra Magyarországon!

– mondta Gattyán György.

Huszár Viktor, a párt új elnöke szerint az idő a Megoldás Mozgalomnak dolgozik, hiszen a jelenlegi, két ellentétes gondolkodású politikai erő körül kezd elfogyni a levegő. Nem csak Magyarországon, hanem egész Európában.


Rengeteg rendezvényen, rengeteg tenniakaró, gondolkodó emberrel beszéltünk, akik változást akarnak. Baloldalról és jobboldalról is egyre többen keresnek meg bennünket, akik csatlakoznának, mert valamiért csalódottak. A Megoldás Mozgalom mérsékelt, szabadelvű pártként továbbra is azon dolgozik, azon az üzleti logikán építkezik, hogy honnan lesz több pénze Magyarországnak, mitől lesz ebben az országban könnyebb és jobb az élet. A párt elnökeként a legfontosabb feladatom, hogy felnyissuk az emberek szemét, hogy merjenek kiállni magukért!

– jelentette ki Huszár Viktor.

Fotó: Gattyán György. Forrás: Facebook