Nem bírta a terhelést az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elektronikai rendszere, mivel egyszerre 200 ezer szurkoló próbált jegyet venni a magyar válogatott Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre – írja az rtl.hu.

Pénteken kezdték árulni a jegyeket, az MLSZ rendszere azonban nem bírta a terhelést, szinte azonnal összeomlott. A szövetség azt ígérte, hogy fejlesztésekbe kezdenek, ugyanakkor arra hívták fel a figyelmet, hogy egy 50-60 ezres stadionba nem fér be 200 ezer ember.

Hétfő reggel nyitották meg a másik szeptemberi, a németek elleni idegenbeli meccsre szóló jegyek értékesítését. A rendszer ezúttal is többször összeomlott, végül a 2100 belépő kevesebb mint egy óra alatt gazdára talált – olvasható a hvg.hu által szemlézett cikkben.

A magyar válogatott négy forduló után vezeti a csoportját a német, az olasz és az Eb-ezüstérmesként is sereghajtó angol csapat előtt, azaz első helyért és ezáltal a négyes döntőbe jutásért küzd. A németekkel szeptember 23-án játszik a magyar válogatott, míg az olaszokkal szeptember 26-án.

Illusztrációs fotó: valogatott.mlsz.hu