2022.09.25., vasárnap - Eufrozina, Kende
Budapest: 13o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Halálos baleset történt Zalában, 26 éves petriventei nő vesztette életét

Kovács Tamara, 2022. augusztus 13. - 19:45
Halálos baleset történt Zalában, 26 éves petriventei nő vesztette életét
Frontálisan ütközött két gépkocsi a 61-es főút 188-as kilométer szelvénynél, Nagykanizsa térségében.

Frontálisan ütközött két gépkocsi a 61-es főút 188-as kilométerszelvényénél Nagykanizsa térségében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a sofőrök utaztak - olvasható a katasztrófavédelem hírében.

A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, valamint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Az MTI információi szerint a baleset során árokba borult személyautót egy nő vezette, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik jármű vezetőjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 61-es főutat mindkét irányban lezárták - tudatta szombaton az állami hírszolgálat.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon az esettel kapcsolatban azt közölte, Két személygépkocsi ütközött össze Zala megyében.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 61-es számú főút 188-as kilométerszelvényében Nagykanizsa térségében 2022. augusztus 13-án 13 óra 40 perc körül eddig tisztázatlan ok miatt két személyautó ütközött össze. A baleset következtében az egyik autó az árokba sodródott, a gépjárművet vezető 26 éves petriventei nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsi vezetője, egy 51éves nagykanizsai nő könnyebben sérült meg.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat Nagykanizsa irányából a Kaposvári úti körforgalomnál visszafordították, Pogányszentpéter irányából Kisfakos felé terelték. – írta a Letenye média.