2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Budapest: -7o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Van, aki fittyet hány a KRESZ szabályaira

Kovács Tamara, 2022. augusztus 12. - 19:21
Van, aki fittyet hány a KRESZ szabályaira
A zalaegerszegi disco tulajdonos úgy látszik nem törődik a szabályokkal. Le is kapták magamutogató parkolását egy fotó erejéig.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Zalai Utak Királyai Facebook csoportban nagyon pörög a kép, miután az egyik csoport tag megosztotta a mindenki által jól ismert zalaegerszegi disco tulajdonos a mai szabálytalan parkolását, forgalommal szemben, a belvárosban. Lehet, hogy csak beugrott a fenti étterembe egy gyors kajálásra, vagy, a csoporttagok találgatják, rájött a szapora?

Az eset nem egyedi, az illető férfi általában nem törődik a közlekedési szabályokkal, ott áll meg, ahol éppen kedve tartja. Emlékezetes eset, amikor a Vizslapark füvén parkolta le citromsárga Hummer-jét, teljes nyugaommal. Jogos a kérdés a csoporttagok részéről: Ő megteheti? Ezek szerint..... "De jó, hogy ha én csinálnám ezt, azonnal megbüntetnének..." - írta a fotós.

A kép forrása: Zalai Utak Királyai Facebook csoport