Zalaegerszeg Landorhegyi városrészén a közösségi oldalakon olvasható posztokból az derül ki, hogy nem először fordult elő: fiatal hölgyeket támadtak meg, vagy férfiakat ijesztgettek a sötétben, a Landorhegyen, Vizslaparkban és a Platán soron is. Nemrég írtunk a Landorhegyi „martfűi rémről”, azonban esetében a rendőrség megkeresésünkre, azt a tájékoztatást adta: nem érkezett állampolgári bejelentés az esetekről.

Leticia posztjában olvasható, kedden éjfélkor munkából tartott hazafelé, majd a Keresztury Dezső VMK hátsó bejáratánál hátra nézett és észrevett egy dülöngélő férfit. Átment a másik oldalra, majd a Pais Dezső út felé vezető földes úton haladt tovább. A férfi követte és letámadta, a földre dobta, Ő hiába sikított és kiabált segítségért, a támadó fojtogatta és befogta a száját. „ A többit nem részletezem”-írta. A lányt annyira sokkolták a történtek, hogy rémületében becsukta a szemét, így nem tudta megjegyezni az elkövető személyleírását, csak arra emlékszik, hogy borostája, vagy szakálla volt az illetőnek.

A lány posztjából kiderül, hogy feljelentést tett a rendőrségen, várja a hivatalos szervek intézkedését.

A frisshírek.hu oldal szintén a rendőrséghez fordul, szeretnénk ha megerősítenék és frissítenék a közösségi oldalra kitett esetet. Amint hivatalos tájékoztatást kapunk a hatóságtól, tájékoztatjuk olvasóinkat.

Addig is vigyázzanak magukra és ha lehet, csak csoportosan sétáljanak a sötétség beálltával, az említett környéken!

A teljes Facebook poszt így szól:

"Sziasztok!! Kedden éjfélkor munkából tartottam haza felé ! Landorhegyen lakok és hàtulról közlekedtem a Wmk hátsó könyvtàr bejáratot elhagytam és hátra néztem mikor megláttam egy férfit dölöngélve menni ! Erre én àtmentem a màsik oldalra és elkezdtem a földes úton haladni a Pais Dezső utcába! Még egyszer hàtranéztem és annyit láttam rohant felém! Én elkezdtem én is szaladni , de sajnos elkapott és erőből a földes részre dobott!!!! Sikongattam segítségért könyörögtem, erre ő befogta a szám!! Próbáltam menekülni és elkezdett fojtogatni !!! Többit nem részletezném.....????????
Sajnos akkora sokkot kaptam vagyis annyira féltem hogy nem tudok róla teljes leírást adni...annyi hogy éreztem volt szakálla vagy borostás volt és nagyon féltem !!!! Volt,hogy inkàbb becsuktam a szemem is !!!!!! Lehet elítéltek de rettegtem a helyzettől.... és egyszerűen rá sem mertem nézni!!???????????????? Vigyàzzatok magatokra nagyon!! A rendőrség tud mindenről várom az intézkedésüket."